Schoolfeest in coronatijden!

 

Bekijk hier ons filmpje.

We dagen de kinderen en hun ouders uit in de maand mei met 5 challenges. Je kiest zelf of je aan alle challenges deelneemt of slechts aan enkele. Als alle uitdagingen volbracht zijn, worden de kinderen getrakteerd op een reusachtige en verrukkelijke beloning.
Alle kleine beetjes helpen!

Uitdaging 1: 50 nestkastjes en 200 zelfgeknutselde vogels
Maak met de hele school nestkastjes en vogels en breng ze mee naar school. De kleuters mogen dit afgeven aan juf Louisa. De kinderen van de lagere school kunnen terecht bij juf Inge. 

Uitdaging 2: 500 vogels spotten 
Spot vogels en neem er een foto van. Als je zelf op de foto staat, telt hij dubbel. De foto’s mogen doorgestuurd worden naar vogelspotten@gbsdeboot.be

Uitdaging 3: Wandel, fiets, loop 9001 km
We leggen samen de afstand af naar Sarapiqui, het vogelparadijs in Costa Rica, een afstand van 9001 km. Fiets, loop of wandel samen met je kind en stuur een bewijs hiervan door naar vogelparadijs@gbsdeboot.be. Je kan een foto, printscreen, … nemen van je strava, stappenteller, smartwatch, fitbit, …

Uitdaging 4: 200 foto’s van zelfgemaakte gerechten
Elke week worden er 5 gerechten uit onze bingo gehaald. De eerste week gaan we voor frietjes, kip curry, spaghetti, chili con carne en cupcakes. Per week kunnen jullie deze gerechten klaarmaken en stuur je een foto van je creatie naar gerechtenbingo@gbsdeboot.be. 

Uitdaging 5: 80 % van de ouders op onze app
Na de paasvakantie werd onze nieuwe app gelanceerd. We zijn er fier op en willen graag zoveel mogelijk ouders online krijgen. Dit wordt een belangrijk communicatiemiddel van de school. Downloaden en inloggen dus!

Delen: